hjertesak, kommunevalg, sosiale medier

På tide å trykke på wake up-knappen og vekke bloggen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det definitivt på tide å begynne å blogge igjen! Ikke at jeg ikke har hatt lyst til å gjøre det hele tiden. Problemet har bare vært at tiden ikke har strukket helt til med fulltidsjobb, familie og verv som lokalpolitiker. Jeg har derfor måttet begrense meg til å bruke Facebook og Twitter som mine kanaler i sosiale medier de siste årene, men nå klør det i fingrene etter å skrive på en blogg igjen. Et litt annet format, med plass til litt mer refleksjon og til å diskutere saker på en litt annen måte.

Lokalpolitikk er jo noe jeg brenner for og som har blitt en viktig del av meg de siste 8-9 årene. Som nyvalgt ordførerkandidat for Lørenskog Høyre så er ikke motivasjonen og engasjementet blitt noe mindre for å si det sånn. Denne bloggen kommer derfor for det aller meste til å handle om nettopp det – lokalpolitikk, Lørenskog og saker jeg er opptatt av og som jeg ønsker å formidle noe om og diskutere med de som vil være med på det.

Hjertesak

Jeg er imidlertid minst like interessert i å høre hvilke saker du er opptatt av. Hva er din hjertesak? Hva synes du Lørenskog Høyre skal prioritere de neste årene? Hvordan vil du at Lørenskog skal være om 10 år? Har du en sak du ønsker at jeg skal jobbe med – enten nå eller i neste kommunestyreperiode?

Ta kontakt – enten her på bloggen, på Facebooksiden min www.facebook.com/turid.kristensen.hoyre  eller på Twitter www.twitter.com/turidk.

Vi snakkes snart!

PS Denne bloggen er under konstruksjon og må nesten oppfattes som et startpunkt i første omgang. Blir spennende å se hvordan den til slutt blir seende ut og hvilke muligheter for diskusjon og samspill den vil gi.

Legg inn en kommentar